Home Wie zijn wij Openbare ruimte Natuur Sportterreinen Tuin- en Landschapsinrichting Engineering Toezicht en Directievoering Cultuurtechniek GIS 3D tekenwerk en visualisatie Detachering Kwaliteitsborging
SMIT GROENADVIES IS EEN VEELZIJDIG INGENIEURS- EN ADVIESBUREAU
Home

3D tekenwerk en visualisatie

Het werken met 3d software is al niet meer weg te denken tijdens het ontwerpen en de enginering van projecten. In het werkproces binnen Smit Groenadvies is het 3D ontwerpen niet meer weg te denken. Smit Groenadvies is een van de eerste adviesbureau dat al het tekenwerk volledig verricht in Autocad Civil 3D. Dit is begonnen met de uitwerking van golfbanen.

Door het grote aantal hoogtelijnen van de golfbaanarchitecten was het zeer tijdrovend om een ontwerp uit te werken en een grondbalans te bepalen. Bij een tekort of overschot aan grond was het tijdrovend om het ontwerp weer aan te passen. Door volledig 3d te werken en alle hoogtelijnen op te nemen in een 3d model kan binnen een paar tellen de grondbalans worden berekend. Aanpassen in het ontwerp worden automatisch doorgerekend en alle details en profielen veranderen ook automatisch mee met wijzigingen.   

Smit Groenadvies werkt met de meest actuele software op het gebied van 3d en visualisaties, namelijk AutoCAD Design Suite Premium. Dit is een hoogwaardig product voor adviseurs en ingenieurs. Dit product biedt ons de vertrouwde AutoCAD software samen met visuele communicatie- en animatieworkflows. We kunnen hiermee ontwerpen creëren, vastleggen en presenteren.

De AutoCAD Design Suite Premium bevat:

 

Visualisaties werken wij uit in diverse programma's afhankelijk van de vraagstelling van een opdrachtgever, hierbij moet gedacht worden aan: