Home Wie zijn wij Openbare ruimte Natuur Sportterreinen Tuin- en Landschapsinrichting Engineering Toezicht en Directievoering Cultuurtechniek GIS 3D tekenwerk en visualisatie Detachering Kwaliteitsborging
SMIT GROENADVIES IS EEN VEELZIJDIG INGENIEURS- EN ADVIESBUREAU
Home

Engineering

De ingenieurs en adviseurs van Smit Groenadvies hebben een brede kennis en ruime ervaring om de engineering van projecten volledig in eigen beheer uit te voeren. Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij de technische uitwerking van ontwerpen. Wij stellen alle soorten contracten op, waarbij de eisen en wensen van de opdrachtgever centraal staan. In een vroeg stadium stellen wij ook ramingen op, om inzicht te krijgen in de kosten. Op deze manier kan in een relatief vroeg stadium bijgestuurd worden zonder hoge kosten.  

Smit Groenadvies verricht de engineering van een groot aantal civiel- en cultuurtechnische werken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennen de geldende regelgeving en nieuwste marktontwikkelingen. Wij kunnen opdrachtgever gedurende het hele proces adviseren en ondersteunen.

Een kleine greep uit onze projecten met betrekking tot engineering: