Home Wie zijn wij Openbare ruimte Natuur Sportterreinen Tuin- en Landschapsinrichting Engineering Toezicht en Directievoering Cultuurtechniek GIS 3D tekenwerk en visualisatie Detachering Kwaliteitsborging
SMIT GROENADVIES IS EEN VEELZIJDIG INGENIEURS- EN ADVIESBUREAU
Home

GIS

GIS staat voor Geografisch Informatie Systeem. Het is vernieuwende technologie waarmee u informatie beter kan genereren, visualiseren, bewerken en analyseren. Dit gebeurt op basis van de betreffende locatie. Het visualiseren gebeurt meestal met een kaart. Veel van onze opdrachtgevers werken met diverse GIS-systemen voor het organiseren van de beschikbare data.

De software binnen Smit Groenadvies is volledig ingericht op het werken met aan aansluiten op de GIS-systemen van opdrachtgevers. Wij werken met diverse programma's als Civil 3D en ArcGIS. Autocad Civil 3D is een versie van autocad die gericht is op 3d werken en connectie maken met GIS bestanden. ArcGIS online is het platform voor het creëren en delen van interactieve kaarten en apps. Wij kunnen overal de belangrijke ruimtelijke informatie benaderen en ook aansluiten bij de GIS-systemen van de opdrachtgevers.

 

In ArcGIS maken wij diverse (thematische) kaarten:

Basiskaarten, tools, templates en datasets maken het gemakkelijk om online kaarten te ontwerpen en te publiceren. Wij combineren eigen gegevens met de gegevens van Esri en van andere gebruikers voor het ontwikkelen van uw perfecte kaart.

 

Het Kadaster heeft per 1 januari 2016 de Digitale kadastrale kaart beschikbaar gesteld als open data. Deze kaart is nu ook beschikbaar als onderdeel van ArcGIS Content zodat wij hiermee kunnen werken. Per 1 januari 2016 is ook de wet BGT in werking getreden. De Grootschalige Basiskaart Nederland is hiermee komen te vervallen en vervangen door BGT.