Home Wie zijn wij Openbare ruimte Natuur Sportterreinen Tuin- en Landschapsinrichting Engineering Toezicht en Directievoering Cultuurtechniek GIS 3D tekenwerk en visualisatie Detachering Kwaliteitsborging
SMIT GROENADVIES IS EEN VEELZIJDIG INGENIEURS- EN ADVIESBUREAU
Home

Over Advies- en Ingenieursbureau Smit Groenadvies

Smit Groenadvies is het advies- en ingenieursbureau achter diverse projecten in de openbare ruimte. Wij zijn een middelgroot bureau dat praktische ondersteuning geeft bij de inrichting en beheer van de openbare ruimte. Met een uitgebreide kennis van het vakgebied kunnen wij u als opdrachtgever bijstaan bij uw vraagstukken. Als oplossingsgericht bureau wordt een praktische aanpak geboden voor al uw werkzaamheden.

Het inrichten en beheren van de buitenruimte is een complex geheel van afwegingen. Of het nu gaat om kleinschalig snippergroen, stedelijke ontwikkelingen of grootschalige parken en landschappen, de kwaliteit wordt bepaald door de keuzes die men maakt in het ontwerp, de materialen en beplanting. Met onze expertise bent u verzekerd van het meest optimale resultaat. Wij ontzorgen u vanaf de eerste schets tot en met oplevering. Daarnaast begeleidt Smit Groenadvies ook het beheer en het onderhoud na de oplevering tijdens de nazorgperiode.
Kortom: uw buitenruimte is bij Smit Groenadvies in groene handen!

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich overheden, zoals provincies, gemeenten en waterschappen. Daarnaast verrichten wij werkzaamheden voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, stedenbouwkundige bureaus, aannemingsbedrijven, golfbaanarchitecten, verenigingen, scholen en particulieren.

Jos Smit


Doel- en oplossingsgericht. Praktische kennis en ervaring toepassen binnen de projecten. Ruime ervaring binnen de verschillende vakgebieden, van ontwerpen tot toezicht en directievoering.

Ruud Boon

 

Flexibel, actiegericht en teamspeler om de opdrachtgever te ontzorgen. Hecht grote waarde aan juiste uitvoering van werkzaamheden en het toetsen van de kwaliteit van de projecten. Veel ervaring in het regisseren van projecten van voorbereiding tot en met begeleiding van de uitvoering.

Debby Wolbink

 

Ontzorgen; 1000-poot; Regeltante. Achter de schermen volop bezig om de klanten te geven wat ze nodig hebben "Groen moet je doen"

Ruud Tijssens

 

Na jarenlange ervaring als calculator en projectleider in de groensector weet ik opdrachtgevers optimaal te bedienen. Nauwkeurig en zorgvuldig, meedenkend van begin tot eind. Daarnaast klantgericht met oog voor detail.

 

 

 

Mail: jos@smitgroenadvies.nl

jos@smitgroenadvies.nl

0224-751275

Mail: debby@smitgroenadvies.nl

debby@smitgroenadvies.nl

0224-751275

Mail: ruud.tijssens@smitgroenadvies.nl

ruud.tijssens@smitgroenadvies.nl

Mail: ruud@smitgroenadvies.nl

ruud@smitgroenadvies.nl

06-23457125

06-23123696