Tuin- en Landschapsarchitect/ Ontwerper

Om Nederland iedere dag een stukje mooier te maken zijn wij op zoek naar een ondernemende Tuin- en Landschapsarchitect/ Ontwerper.

Wij zoeken een ontwerper voor (semi)openbare ruimtes in het werkgebied Noord- en Zuid-Holland. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan vele verschillende ontwerpen. Als ontwerper ben je het aanspreekpunt tussen opdrachtgevers, bewoners en opdrachtnemers. Je vindt het een uitdaging om gedegen onderzoek te doen, ruimtelijke concepten te bedenken, analyses in beeld te brengen en inrichtingsplannen uit te werken. Je werkt ontwerpen uit op diverse schaalniveaus.
Gaat jouw groene hart sneller kloppen van toekomstbestendig, natuurinclusief en gebruiksvriendelijk ontwerpen? En weet jij deze ontwerpen met de juiste materialen en beplanting kracht bij te zetten? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Jij bent…
Ondernemend, besluitvaardig, creatief en resultaatgericht. Nét als jou toekomstige collega’s. Jij bent een teamplayer die verantwoordelijkheid pakt en kan omgaan deadlines. Daarnaast:

  • beschik je over een afgeronde HBO opleiding richting groen en/of civiel;
  • beschik je over rijbewijs B;
  • beheers je 3D moduleren en heb je kennis van Adobe;
  • Verras je ons over je kennis van beplanting en materialen.

Wij bieden je…
Een afwisselende werkomgeving binnen een middelgroot en ervaren organisatie. Wij werken aan het Nederland van de toekomst. Elke dag maken wij de wereld om ons heen een stukje mooier en beter. Bij elk project stellen wij het groen, duurzaamheid en milieu voorop, Van goed idee tot goede uitvoering, bij Smit Groenadvies vind je alles onder één dak. Wil jij een blijvende stempel drukken op de wereld om je heen en bijdragen aan een betere leefomgeving? Bij Smit Groenadvies bouw je aan de toekomst. De toekomst van Nederland én jouw eigen toekomst. Zowel onze projecten als opleidingen bieden je volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Je kunt rekenen op…

  • flexibiliteit en eigen inbreng;
  • een functie voor 32-40 uur met een marktconform salaris;
  • 30 vakantiedagen (bij 40/uur);
  • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, diverse opleidingen en trainingen;
  • een fris en ervaren team met focus op de toekomst.

Interesse?
Enthousiast geworden en heb je nog vragen? Bel naar Willem Koning via + 316 3633 6369. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Stuur je motivatie en CV naar hr@smitgroenadvies.nl. Weet je zeker dat jij de aanwinst bent die wij zoeken? Maar voldoe je niet aan alle kenmerken? Wij laten ons graag verrassen, dus vergeet vooral niet te reageren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Terug