Smit Groenadvies en Buro Mien Ruys bundelen de krachten!

De afgelopen 5 jaar hebben Buro Mien Ruys en Smit Groenadvies samengewerkt aan verschillende projecten. Hierin hebben de bedrijven elkaar altijd goed aangevuld in werkwijze en expertise, daarom hebben wij besloten deze samenwerking te formaliseren.

Buro-Mien-Ruys

Anet Scholma en Jos Smit gaan vanaf september 2022 leiding geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Met deze samenwerking wordt het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Buro Mien Ruys

Buro Mien Ruys is een bekende naam in de tuin- en landschapsarchitectuur en heeft een lange geschiedenis. Sinds 1943 is het bureau gevestigd in Amsterdam en heeft een traditie in het maken van concrete en pragmatische ontwerpen voor de buitenruimte gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen.

Smit Groenadvies uit Schagen is de laatste jaren snel gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een middelgroot ingenieursbureau op het gebied van groen, sport en ecologie. Smit Groenadvies is sinds 2021 onderdeel van Prommenz. Prommenz is een ingenieursbureau op het gebied van openbare ruimte. Prommenz en Smit Groenadvies hebben inmiddels hun sporen verdiend door praktische ondersteuning bij inrichting en beheer van vele projecten in de openbare ruimte. Denkend vanuit de groene en ecologische gedachte speelt daarbij een steeds belangrijkere rol.

Overig actueel

Wij staan op de InfraTech!

Op 17-20 januari 2023 staan we samen met Prommenz op de InfraTech in Rotterdam Ahoy.

Sponsoring SRV Kop van Noord-Holland

Smit Groenadvies en Prommenz zijn trotse sponsors van de Sloeproeivereniging Kop van Noord-Holland.

Personeelsbijeenkomst in het teken van veiligheid

Donderdag 6 oktober hadden we met Smit Groenadvies en Prommenz een personeelsbijeenkomst in Alhpa.

Samenwerking met gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Smit Groenadvies mag de komende jaren voor de gemeente Amstelveen en Aalsmeer onderzoek en advies verzorgen op het gebied van flora en fauna.