Smit Groenadvies en Buro Mien Ruys bundelen de krachten!

De afgelopen 5 jaar hebben Buro Mien Ruys en Smit Groenadvies samengewerkt aan verschillende projecten. Hierin hebben de bedrijven elkaar altijd goed aangevuld in werkwijze en expertise, daarom hebben wij besloten deze samenwerking te formaliseren.

Ontwerp tuin Buro Mien Ruys

Anet Scholma en Jos Smit gaan vanaf september 2022 leiding geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Met deze samenwerking wordt het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Buro Mien Ruys

Buro Mien Ruys is een bekende naam in de tuin- en landschapsarchitectuur en heeft een lange geschiedenis. Sinds 1943 is het bureau gevestigd in Amsterdam en heeft een traditie in het maken van concrete en pragmatische ontwerpen voor de buitenruimte gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen.

Smit Groenadvies uit Schagen is de laatste jaren snel gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een middelgroot ingenieursbureau op het gebied van groen, sport en ecologie. Smit Groenadvies is sinds 2021 onderdeel van Prommenz. Prommenz is een ingenieursbureau op het gebied van openbare ruimte. Prommenz en Smit Groenadvies hebben inmiddels hun sporen verdiend door praktische ondersteuning bij inrichting en beheer van vele projecten in de openbare ruimte. Denkend vanuit de groene en ecologische gedachte speelt daarbij een steeds belangrijkere rol.

Overig actueel

Renovatie Nationaal Holocaust Museum

Een indrukwekkend project. Smit Groenadvies is betrokken geweest bij de renovatie/nieuwbouw van het Nationaal Holocaust Museum aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Vier (patio) tuinen zijn aangelegd en in de tuinen staan ook twee kunstwerken.

 

Pollenvlak Egmond aan de Hoef

Start Natuurontwikkeling Pollenvlak te Egmond aan de Hoef. In opdracht van PWN heeft Smit Groenadvies ontwerp, onderzoeken en engineering opgesteld voor dit bijzondere natuurgebied.

Ecologisch veldwerk seizoen

Raamovereenkomst gemeente Huizen

Smit Groenadvies gaat voor de komende zes jaar het ecologisch onderzoek en advies voor de gemeente Huizen verzorgen!