Smit Groenadvies en Buro Mien Ruys bundelen de krachten!

De afgelopen 5 jaar hebben Buro Mien Ruys en Smit Groenadvies samengewerkt aan verschillende projecten. Hierin hebben de bedrijven elkaar altijd goed aangevuld in werkwijze en expertise, daarom hebben wij besloten deze samenwerking te formaliseren.

Ontwerp tuin Buro Mien Ruys

Anet Scholma en Jos Smit gaan vanaf september 2022 leiding geven aan het ontwerpteam van Buro Mien Ruys. Met deze samenwerking wordt het ontwerpteam uitgebreid met behoud van kwaliteit en expertise en daarmee is de continuïteit van Buro Mien Ruys gewaarborgd.

Buro Mien Ruys

Buro Mien Ruys is een bekende naam in de tuin- en landschapsarchitectuur en heeft een lange geschiedenis. Sinds 1943 is het bureau gevestigd in Amsterdam en heeft een traditie in het maken van concrete en pragmatische ontwerpen voor de buitenruimte gecombineerd met een grote deskundigheid op het gebied van beplantingen.

Smit Groenadvies uit Schagen is de laatste jaren snel gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een middelgroot ingenieursbureau op het gebied van groen, sport en ecologie. Smit Groenadvies is sinds 2021 onderdeel van Prommenz. Prommenz is een ingenieursbureau op het gebied van openbare ruimte. Prommenz en Smit Groenadvies hebben inmiddels hun sporen verdiend door praktische ondersteuning bij inrichting en beheer van vele projecten in de openbare ruimte. Denkend vanuit de groene en ecologische gedachte speelt daarbij een steeds belangrijkere rol.

Overig actueel

Maak kennis met…Tamara

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze keer is dat Tamara Raven. Een bijzondere kennismaking, want Tamara heeft ontzettend veel passie voor haar werk en is daar ook in haar vrije tijd mee bezig… ze is er zelfs mee op televisie geweest!

Innovatie in de strijd tegen Japanse duizendknoop

De allernieuwste methode in de bestrijding van de Japanse duizendknoop het bevriezen van de wortels.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.

Renovatie atletiekbaan Schagen

De werkzaamheden voor de renovatie van de atletiekbaan in Schagen zijn gestart! De bestaande atletiekbaan krijgt een volledige upgrade en wordt omgebouwd tot prachtige baan met nieuwe toplaag en moderne faciliteiten.