Organisatie

Smit Groenadvies  is een jong dynamisch bedrijf met alle kennis in huis om ruimtelijke projecten te begeleiden. De logica vanuit de civiele techniek en de nauwkeurigheid van het omgevingsrecht, hebben geleid tot onze doelgerichte en mensgerichte aanpak.

Thijs purmerend_Tekengebied 1-04
PD_kl-3

Missie

Wij willen samen met u Nederland elke dag een stukje mooier maken.

Visie

Als gekend en erkend allround advies- en ingenieursbureau willen wij een totaaloplossing bieden voor ruimtelijke projecten en zo Nederland iedere dag een stukje mooier maken.
Ons verhaal smit_Tekengebied 1

Ons verhaal

Jos Smit heeft in 2009 Smit Groenadvies opgericht. Na de eerste jaren als zzp’er gewerkt te hebben heeft Smit Groenadvies de afgelopen jaren een behoorlijke groei gemaakt. De groei is mogelijk geweest door de deskundigheid op het gebied van groen, ecologie en cultuurtechniek. De afgelopen jaren hebben Prommenz en Smit Groenadvies op verschillende niveaus samengewerkt. Door deze samenwerking is steeds meer het besef gekomen dat de bedrijven op verschillende vlakken elkaar uitstekend versterken en hier nog  veel meer uit te halen valt.  

5-01.png

Heeft u vragen of bent u benieuwd of wij u met een vraagstuk kunnen helpen?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met u mee!

Onze kernwaarden

Met de kernwaarden duiden wij de eigenschappen en drijfveren van het bedrijf. Hoe en waarom doen wij onze werkzaamheden en waar staan wij voor? De kernwaarden geven een richting waardoor we doordacht strategische beslissingen nemen en uitingen in onze communicatie, marketing en wervings-en selectiebeleid op aanpassen. Met kernwaarden waar iedereen binnen het bedrijf achter staat weet iedereen hoe bepaalde vraagstukken aangepakt moeten worden kunnen we de klant nog beter helpen. 

Bij Prommenz richten wij ons, zoals onze naam al verbergt, op de mensen áchter het ruimtelijke project. We voelen ons betrokken bij en richten ons op de mens als opdrachtgever, belanghebbende of collega.

Prommenz en Smit Groenadvies bieden een totaaloplossing voor ruimtelijke projecten. Hierbij denken wij creatief, werken wij proactief en zijn wij flexibel om zo samen met onze opdrachtgevers en belanghebbende tot de juiste oplossingen te komen.

Bij Prommenz en Smit Groenadvies zorgen we intern en extern voor optimale samenwerking. We integreren en bewaken een interne familiaire cultuur en zorgen voor een goede connectie tussen opdrachtgever en uiteindelijke uitvoerder.