Engineering Polderpark

Engineering Polderpark

Engineering park en plein Oudesluis

Samen met de inwoners van het dorp Oudesluis heeft de gemeente Schagen een plan gemaakt voor een park en een plein in Oudesluis. Om dit plan te realiseren heeft de gemeente Smit Groenadvies benaderd.

Op basis van het plan van de gemeente en de bewoners van Oudesluis heeft Smit Groenadvies een ontwerp opgesteld dat recht doet aan het historische polderlandschap van Noord-Holland. Een onderdeel van het ontwerp is een ontmoetingsplein om elkaar te ontmoeten en spelen voor jong en oud.

Na het definitieve ontwerp hebben wij de volledige engineering verzorgd en ondersteuning geboden tijdens de aanbesteding. Tijdens de engineering is een RAW-bestek opgesteld en zijn de bestekstekeningen voor de uitvoering gemaakt. Voor de aanbesteding heeft Smit Groenadvies de kwalitatieve criteria bepaald in samenspraak met de gemeente en tijdens de aanbesteding zijn de vragen voor de nota van inlichtingen beantwoord. De projectleider heeft plaatsgenomen in het beoordelingsteam voor het bepalen van de Beste Prijs Kwaliteit verhouding. Bij de aanleg hebben wij de directievoering en het toezicht verzorgd zodat er nu een mooi hedendaags park ligt waar bewoners kunnen recreëren, sporten en genieten van de natuur.

 

Heb je vragen of ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met een vraagstuk?
Neem dan direct contact op met Jos Smit!

Gerelateerde projecten

Renovatie Nationaal Holocaust Museum

Illustratie van de afdeling Smit Groenadvies

Renovatie atletiekbaan Schagen