Engineering Polderpark

Engineering Polderpark

Samen met de inwoners van het dorp Oudesluis heeft de gemeente Schagen een plan gemaakt voor een park en een plein in Oudesluis. Om dit plan te realiseren heeft de gemeente Smit Groenadvies benaderd.

Rol Smit Groenadvies

Op basis van het plan van de gemeente en de bewoners van Oudesluis heeft Smit Groenadvies een ontwerp opgesteld dat recht doet aan het historische polderlandschap van Noord-Holland. Een onderdeel van het ontwerp is een ontmoetingsplein om elkaar te ontmoeten en spelen voor jong en oud.

Na het definitieve ontwerp hebben wij de volledige engineering verzorgd en ondersteuning geboden tijdens de aanbesteding. Tijdens de engineering is een RAW-bestek opgesteld en zijn de bestekstekeningen voor de uitvoering gemaakt. Voor de aanbesteding heeft Smit Groenadvies de kwalitatieve criteria bepaald in samenspraak met de gemeente en tijdens de aanbesteding zijn de vragen voor de nota van inlichtingen beantwoord. De projectleider heeft plaatsgenomen in het beoordelingsteam voor het bepalen van de Beste Prijs Kwaliteit verhouding. Bij de aanleg hebben wij de directievoering en het toezicht verzorgd zodat er nu een mooi hedendaags park ligt waar bewoners kunnen recreëren, sporten en genieten van de natuur.

Opdrachtgever

Gemeente Schagen

Expertise

Ontwerp, engineering, advies, toezicht

Adviseur

Jos Smit

Meer informatie

Kunnen wij iets voor u betekenen?
Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee!
Telefoon 0224 751 275
Contactformulier »

Terug