Maak kennis met…Nancy

Elke maand laten we jullie kennis maken met een van onze medewerkers. Deze maand krijgen jullie meer te weten over Nancy van der Hulst-Vleesman! Nancy is 43 jaar en woont in Heemskerk met haar man, zoon van 14 en dochter van 12 jaar oud. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als apothekersassistente besloot zij het roer om te gooien en een studie Milieukunde te gaan volgen. Hiermee wil zij veel problemen met betrekking tot fysieke en mentale gezondheid meer bij de bron aanpakken, namelijk de kwaliteit van onze leefomgeving.

Foto van het bericht maak kennis met Nancy

De veelzijdigheid van de opleiding Milieukunde heeft zij doorgezet bij Smit Groenadvies. Zij werkt als toezichthouder vaak buiten de deur waar zij tuinen intekent, biodiversiteitsscans uitvoert en tuinen beoordeelt op kwaliteit. Daarnaast heeft zij net een cursus afgerond als boomveiligheidscontroleur waardoor zij boomeigenaren kan adviseren over de veiligheid van bomen in het kader van de zorgplicht. Voor de afdeling ecologie voert zij regelmatig flora-en faunaonderzoeken uit, zoals onderzoek naar de aanwezigheid van vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen. Al dit werk in de buitenlucht combineert zij met het schrijven van rapporten, het aanvragen van ontheffingen en het adviseren van opdrachtgevers over het beheer van de groene buitenruimte.

Toen ik kwam werken bij Smit Groenadvies in februari 2021 was ik eigenlijk nog een “groentje” in het werkveld maar ik krijg alle tijd en ruimte om mezelf goed te ontwikkelen. Inmiddels ben ik aardig thuis binnen het bedrijf en ben ik blij met de vrijheid die ik krijg om mijn functie vorm te geven. De variatie van het buiten- en binnenwerk vind ik erg prettig. De aanvullende onderzoeken naar vleermuizen zijn vlak na zonsondergang en vlak voor zonsopkomst. Dit kan soms best vermoeiend zijn maar de schoonheid van de nacht is het zeker waard. Onlangs heb ik de cursus boomveiligheidscontroleur gevolgd en ben hier erg enthousiast over. Nadat ik hierin wat meer werkervaring heb opgedaan wil ik de cursus boomveiligheidsinspecteur gaan volgen. Aan Smit Groenadvies zal dat niet liggen, zij ondersteunen mij hier zeker in.

"De variatie van het buiten- en binnenwerk vind ik erg prettig."

Heb je vragen of ben je benieuwd of Nancy je kan helpen met een vraagstuk?
Neem dan contact op met Nancy!

Overig actueel

Maak kennis met…Tamara

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze keer is dat Tamara Raven. Een bijzondere kennismaking, want Tamara heeft ontzettend veel passie voor haar werk en is daar ook in haar vrije tijd mee bezig… ze is er zelfs mee op televisie geweest!

Innovatie in de strijd tegen Japanse duizendknoop

De allernieuwste methode in de bestrijding van de Japanse duizendknoop het bevriezen van de wortels.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.

Renovatie atletiekbaan Schagen

De werkzaamheden voor de renovatie van de atletiekbaan in Schagen zijn gestart! De bestaande atletiekbaan krijgt een volledige upgrade en wordt omgebouwd tot prachtige baan met nieuwe toplaag en moderne faciliteiten.