Raamovereenkomst gemeente Huizen

Smit Groenadvies gaat voor de komende zes jaar het ecologisch onderzoek en advies voor de gemeente Huizen verzorgen!

Raamcontract Huizen 01 2024 FT 1

Ecologisch onderzoek en advies

Het gaat onder andere om gebiedsbreed ecologisch onderzoek, verkennend onderzoek (quick scans) en aanvullend onderzoek
naar de aanwezigheid van beschermde soorten.

Wij zijn daarbij verantwoordelijk voor het integraal onderzoek, advies, opstellen en opvolgen van een soortenmanagementplan inclusief uitvoering en opvolging van (vervolg)onderzoek.
Soorten die centraal staan zijn de gierzwaluw, huismus, spreeuw en verschillende soorten vleermuizen.
Nulmetingen, grondonderzoek, (groen)beleidsplannen, onderhoudsplannen, BEA, MJOP, (boom)verordeningen maken ook deel uit van de overeenkomst.

In opdracht van de gemeente Huizen zullen wij samen met Pius Floris en Ecogroen Advies & Ingenieursbureau deze raamovereenkomst vormgeven en uitvoeren. Op basis van expertise en ervaring werken we gezamenlijk aan het waarmaken van de ecologische ambities van de gemeente Huizen. Vol vertrouwen en plezier kijken we uit naar een mooie samenwerking!

De raamovereenkomst werd afgelopen december getekend door de heer Adriaan Versluis, Hoofd Afdeling Openbare Werken bij de gemeente Huizen en Foppe Timmer, eigenaar Smit Groenadvies.

Samen maken we Nederland iedere dag een stukje mooier én groener!

Overig actueel

Raamovereenkomst gemeente Huizen

Smit Groenadvies gaat voor de komende zes jaar het ecologisch onderzoek en advies voor de gemeente Huizen verzorgen!

Renovatie bruggen

De gemeente Schagen is acht duurzame bruggen rijker! De bruggen in en rond het centrum van Schagen waren aan het einde van hun levensduur en aan vervanging toe. Smit Groenadvies stelde het design- en constructcontract op en heeft het hele proces begeleid. En met succes! De bruggen zijn weer helemaal nieuw, veilig én duurzaam.

Nieuwe website Buro Mien Ruys!

Buro Mien Ruys maakt sinds 2023 onderdeel uit van Prommenz en heeft nu ook een eigen website!

Maak kennis met…Tamara

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze keer is dat Tamara Raven. Een bijzondere kennismaking, want Tamara heeft ontzettend veel passie voor haar werk en is daar ook in haar vrije tijd mee bezig… ze is er zelfs mee op televisie geweest!