Renovatie atletiekbaan Schagen

De werkzaamheden voor de renovatie van de atletiekbaan in Schagen zijn gestart! De bestaande atletiekbaan krijgt een volledige upgrade en wordt omgebouwd tot prachtige baan met nieuwe toplaag en moderne faciliteiten.

Renovatie atletiekbaan Schagen

Werkzaamheden van start

De bestaande atletiekbaan krijgt een volledige upgrade en wordt omgebouwd tot prachtige baan met nieuwe toplaag en moderne faciliteiten. Smit Groenadvies is verantwoordelijk voor het ontwerp, de engineering en begeleiding van de uitvoering.

In opdracht van de gemeente Schagen heeft Smit Groenadvies het complete ontwerp opgesteld en de engineering verricht. In het nieuwe ontwerp zijn alle technische onderdelen verplaatst naar het middenterrein, denk aan elementen zoals ver springen, speerwerpen en kogelstoten. Voor de engineering is het ontwerp uitgewerkt tot een uitvoeringsontwerp met RAW-bestek. Omdat de technische onderdelen naar het middenterrein worden verplaatst, moest een watergang gedempt worden. Om een zettingsvrije ondergrond te krijgen, is hierbij een voorbelasting aangebracht.

Momenteel is Antea Realisatie gestart met de uitvoering. In de eerste fase wordt alles opgebroken en de bestaande kunststof toplaag van de atletiekbaan verwijderd. De komende periode staat in het teken van de opbouw van de nieuwe technische onderdelen en het aanbrengen van nieuwe toplaag op de rondbaan.

Overig actueel

Raamovereenkomst gemeente Huizen

Smit Groenadvies gaat voor de komende zes jaar het ecologisch onderzoek en advies voor de gemeente Huizen verzorgen!

Renovatie bruggen

De gemeente Schagen is acht duurzame bruggen rijker! De bruggen in en rond het centrum van Schagen waren aan het einde van hun levensduur en aan vervanging toe. Smit Groenadvies stelde het design- en constructcontract op en heeft het hele proces begeleid. En met succes! De bruggen zijn weer helemaal nieuw, veilig én duurzaam.

Nieuwe website Buro Mien Ruys!

Buro Mien Ruys maakt sinds 2023 onderdeel uit van Prommenz en heeft nu ook een eigen website!

Maak kennis met…Tamara

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze keer is dat Tamara Raven. Een bijzondere kennismaking, want Tamara heeft ontzettend veel passie voor haar werk en is daar ook in haar vrije tijd mee bezig… ze is er zelfs mee op televisie geweest!