Samenwerking met gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Smit Groenadvies mag de komende jaren voor de gemeente Amstelveen en Aalsmeer onderzoek en advies verzorgen op het gebied van flora en fauna. Hiertoe is deze week het contract ondertekend met de gemeente Amstelveen en Aalsmeer.

Samenwerking gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Overhandiging van het contract

Op de foto de overhandiging van het contract met Esther de Rooij, milieu regisseur bij de gemeente Amstelveen, en onze algemeen directeur Cor Klaassen.

Wij kijken uit naar onze samenwerking met de gemeente en zetten onze expertise op het gebied van flora en fauna dan ook graag in om een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen binnen de gemeente Amstelveen en Aalsmeer.

Ook benieuwd naar wat Smit Groenadvies voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs!

Overig actueel

Renovatie Nationaal Holocaust Museum

Een indrukwekkend project. Smit Groenadvies is betrokken geweest bij de renovatie/nieuwbouw van het Nationaal Holocaust Museum aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Vier (patio) tuinen zijn aangelegd en in de tuinen staan ook twee kunstwerken.

 

Pollenvlak Egmond aan de Hoef

Start Natuurontwikkeling Pollenvlak te Egmond aan de Hoef. In opdracht van PWN heeft Smit Groenadvies ontwerp, onderzoeken en engineering opgesteld voor dit bijzondere natuurgebied.

Ecologisch veldwerk seizoen

Raamovereenkomst gemeente Huizen

Smit Groenadvies gaat voor de komende zes jaar het ecologisch onderzoek en advies voor de gemeente Huizen verzorgen!