Samenwerking met gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Smit Groenadvies mag de komende jaren voor de gemeente Amstelveen en Aalsmeer onderzoek en advies verzorgen op het gebied van flora en fauna. Hiertoe is deze week het contract ondertekend met de gemeente Amstelveen en Aalsmeer.

Samenwerking gemeente Amstelveen en Aalsmeer

Overhandiging van het contract

Op de foto de overhandiging van het contract met Esther de Rooij, milieu regisseur bij de gemeente Amstelveen, en onze algemeen directeur Cor Klaassen.

Wij kijken uit naar onze samenwerking met de gemeente en zetten onze expertise op het gebied van flora en fauna dan ook graag in om een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen binnen de gemeente Amstelveen en Aalsmeer.

Ook benieuwd naar wat Smit Groenadvies voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs!

Overig actueel

Maak kennis met…Tamara

Elke maand laten we jullie kennismaken met een van onze medewerkers. Deze keer is dat Tamara Raven. Een bijzondere kennismaking, want Tamara heeft ontzettend veel passie voor haar werk en is daar ook in haar vrije tijd mee bezig… ze is er zelfs mee op televisie geweest!

Innovatie in de strijd tegen Japanse duizendknoop

De allernieuwste methode in de bestrijding van de Japanse duizendknoop het bevriezen van de wortels.

Werkbezoek tuinen

Altijd leuk om te zien hoe onze ontwerpen tot leven komen! Onze landschapsarchitecten, ontwerpers en toezichthouders gingen deze zomer op werkbezoek.

Renovatie atletiekbaan Schagen

De werkzaamheden voor de renovatie van de atletiekbaan in Schagen zijn gestart! De bestaande atletiekbaan krijgt een volledige upgrade en wordt omgebouwd tot prachtige baan met nieuwe toplaag en moderne faciliteiten.