Ecologisch veldwerk seizoen

Het ecologische veldwerkseizoen gaat weer beginnen. Het gaat om inventarisatie naar de aanwezigheid en verblijffuncties van beschermde diersoorten, met focus op vleermuizen en gierzwaluwen.

Veldwerkers

Ecologisch veldwerkseizoen

Het ecologische veldwerkseizoen gaat weer beginnen en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die ons komen versterken bij veldwerk. Ben je graag buiten, ben je scherp en opmerkzaam en lig je niet wakker van uitdagende werktijden? Dan is dit dé kans om jouw passie voor de natuur te combineren met een boeiende (bij)baan!

Het gaat om inventarisatie naar de aanwezigheid en verblijffuncties van beschermde diersoorten, met focus op vleermuizen en gierzwaluwen. Ervaring is niet noodzakelijk, onze deskundige ecologen leren jou de kneepjes van het vak. Onderzoeken vinden plaats van 1 mei t/m 31 oktober tussen 18.00 uur ’s avonds en 07.00 uur ’s ochtends in de regio Amsterdam en het Gooi. Omdat het werk op bijzondere tijden plaatsvindt, staat hier uiteraard een aantrekkelijke vergoeding tegenover. Ben jij 18 jaar of ouder, ben je minimaal drie dagen per week beschikbaar en wil je graag ecologische ervaring opdoen? Dan is dit de perfecte (bij)baan voor jou!

Overig actueel

Renovatie Nationaal Holocaust Museum

Een indrukwekkend project. Smit Groenadvies is betrokken geweest bij de renovatie/nieuwbouw van het Nationaal Holocaust Museum aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam. Vier (patio) tuinen zijn aangelegd en in de tuinen staan ook twee kunstwerken.

 

Pollenvlak Egmond aan de Hoef

Start Natuurontwikkeling Pollenvlak te Egmond aan de Hoef. In opdracht van PWN heeft Smit Groenadvies ontwerp, onderzoeken en engineering opgesteld voor dit bijzondere natuurgebied.

Ecologisch veldwerk seizoen

Raamovereenkomst gemeente Huizen

Smit Groenadvies gaat voor de komende zes jaar het ecologisch onderzoek en advies voor de gemeente Huizen verzorgen!